“Gammeldags” chokoladekage

image

 

Når det kommer til chokoladekager, har jeg længe været optaget af chewy brownies, fnuglette glutenfri chokoladetunge franske kager, chokolade fondant med blødende centrum og andet godt. Og “traditionelle” chokoladekager har været reduceret til klassens time kage og børnefødselsdage. Men denne chokoladekage (kakaokage) er tæt og fugtig i smagen – (jeg kan anbefale Valrhonas kakaopulver) og med limeglasur på toppen er den i stærk konkurrence til de chokoladetunge brødre…….

Advertisement

En tanke omkring ““Gammeldags” chokoladekage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s