Tørrede æbleringe

image

 

Nu er det ikke, fordi jeg hverken vil eller kan konkurrere på udstyr, men jeg har anskaffet mig en dehydrator, altså en tørremaskine, som kan tørre hvad som helst. Hold da op, det fungerer godt. Den bruger for 50 øres strøm i timen og den passer sig selv – her har jeg lavet æbleringe, de kan holde sig et års tid…….hvis man kan lade dem være……

Advertisement

En tanke omkring “Tørrede æbleringe

  1. Kære Marianne jeg synes at dine æbleringe er lækre og jeg vil gerne hjælpe dig med at spise dem.Og så vil jeg gerne spørge om du gider lave en smuk marcipankage til mig mkh Alma.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s