Æblesmør med kanel

image

Så vælter det ned med modne saftige ananas æbler i haven, og når jeg får frasorteret dem med fede orm, der ligger og mæsker sig i kernehuset, er der stadig langt flere æbler end familien kan nå at spise. Så hvorfor ikke lave æblesmør………..krydret med en kanelstang, da ananasæblerne har så fin en smag, som var lidt ærgerlig at overdøve med anis, ingefær, lakridspulver og hvad man ellers kunne få lyst til at krydre med. Godt til skyr eller græsk yougurt på morgenbordet, eller på en grov bolle med en god kop kaffe, eller som dessert med pecorino ost og hjemmebagt knækbrød, eller…………….. – opskriften ligger under “Sødt”.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s